Zoek op postcode

Antiquariaat Coriovallum

Antiquariaat Coriovallum

8.5 / 10.0
(1 stem)
Nobelstraat 54
6411EP Heerlen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0455491208
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtcoriovallumboeken@planet.nl
50.8836865.979008
1 4.258064516129 1 8.5
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

BOEKEN !!

Bij ANTIQUARIAAT CORIOVALLUM  in HEERLEN   

Bij Antiquariaat Coriovallum in de Heerlense Nobelstraat vindt u een enorme collectie van 13.000 boeken op een overzichtelijke manier uitgestald. Elke week zijn er weer  “nieuwe” aanwinsten en dat zorgt, zoals de vaste klanten inmiddels al weten, regelmatig voor verrassingen.


De winkel van Coriovallum is in verschillende afdelingen onderverdeeld. Zo is er een zeer grote collectie (ook moderne) literatuur, poëzie, privé-domeinen en een hele fraaie verzameling filosofie.Historie is vertegenwoordigd met een groot aantal mooie werken, uiteenlopend van biografieën tot boeken over de middeleeuwen, de  klassieken –Grieken en Romeinen - en  Franse tijd.Daarnaast nemen de boeken over de Tweede Wereldoorlog een grote plaats in, terwijl ook boeken over Nederlands-Indië voorhanden zijn.

Ook voor de kunst- en architectuurliefhebber is er genoeg te vinden. Er is een grote voorraad monografieën van kunstenaars en er zijn veel boeken over toegepaste kunst aanwezig.

Uniek is de collectie Limburgensia welke Coriovallum in voorraad heeft. Met 3200 titels op de planken, onderverdeeld in o.a. dorps/stadshistorie, fotoboeken, bokkenrijders, mijnen en mijnbouw, kunst, dialecten, genealogie en Tweede Wereldoorlog, heeft Coriovallum de meest uitgebreide collectie Limburgensia. Uiteraard zijn er ook enkele honderden werken over Maastricht en omliggende gemeenten in het heuvelland.Aan de jeugd is natuurlijk ook gedacht. Er is een collectie moderne jeugdliteratuur aanwezig en ook het oude kinderboek heeft een plaatsje. Natuurlijk heeft Coriovallum meer in huis dan hierboven beschreven. Zoekt u kookboeken, spirituele- en religieuze boeken, boeken over flora en fauna of voetballen en wielrennen: Antiquariaat Coriovallum voorziet in een ruime keuze.Ook is er een bescheiden collectie landkaarten, ansichtkaarten, bidprentjes, prenten en grafiek in voorraad. Bij de inkoop van boeken vindt er door Coriovallum een kritische selectie op inhoudelijke en uiterlijke kwaliteit plaats. Boeken die niet passen binnen de collectie van de winkel worden geschonken aan diverse goede doelen. De collectie van Coriovallum bevat veel unieke en zeldzame boeken. Daarom is Boekhandel Antiquariaat Coriovallum ook hét adres bij uitstek om een bijzonder en passend cadeau te vinden voor de feestdagen, een verjaardag of een jubileum. Wilt u de ontvanger van uw cadeau liever zelf laten kiezen uit de mooie collectie? Hiervoor is de alom bekende Coriovallum Cadeau Cheque, uit te schrijven in ieder gewenst bedrag. Een mooi boek is immers een cadeau voor het leven. Het zou te ver voeren om hier alle 13.000 boeken te beschrijven. Wilt u alvast een blik werpen op de collectie? Het gehele winkelaanbod staat op de internetsite: www.coriovallumboeken.nlBoekhandel Antiquariaat Coriovallum is op woensdag tot en met zaterdag geopend van 11 tot 17.30 uur op het adres: Nobelstraat 54 te Heerlen. Telefonisch bereikbaar onder nummer 045-5491208. En bestellen via de website is natuurlijk ook mogelijk.


Kenmerken

Assortiment:
Architectuur
Cultuur boeken
Esoterie
Filosofie
Geschiedenisboeken
Gezondheid boeken
Grafische vormgeving
Indie
Indonesie
Kalligrafie & boekbinden
Kinderboeken
Kook boeken
Kunst boeken
Literatuur
Plant en dier
Reis boeken
Religie boeken
Sport
Taal & letterkunde
Theologie
Thrillers en fantasy boeken
Tweedehands boeken
Limburgensia
Tweede Wereldoorlog
poëzie
fotografie
plaatjesalbums
privë-domein
oude- en zeldzame boeken
Soort boekhandel:
Antiquariaat - winkel
Antiquariaat op internet

Reviews

Plaats een review
|
Mooi assortiment
Uitstekend assortiment, prettige bediening
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Winants boekhandel(5.4/10.0)0.4km
Heerlen - Raadhuisstraat 2
 
 
Kadoshop Velox(7.8/10.0)0.4km
Heerlen - Geleenstraat 19
 
 
One 4 All(7.2/10.0)0.4km
Heerlen - Geleenstraat 74-2
 
 
Boeken en Platen Clubcenter(8.2/10.0)0.7km
Heerlen - Homeruspassage 9A
Assortiment: Luisterboeken, Naslagwerken, Paperback, Rechten, ...
Soort boekhandel: Boekenwinkel
 
 
Boekenvoordeel(8.8/10.0)0.7km
Heerlen - Saroleastraat 68-70
 
 
AKO Heerlen NS(8.0/10.0)0.8km
Heerlen - Stationsplein 1
 
 

Plaatsen in de buurt

Brunssum - Eygelshoven - Gulpen - Hoensbroek - Kerkrade - Landgraaf - Nuth - Valkenburg Lb - Voerendaal - Wittem
Boekhandel Gids is onderdeel van Xind-Media - Contact - Privacy verklaring - FAQ - Boekhandel plaatsen